Schimbaţi placa!!

Mă detaşez preţ de un articol de stilul meu, doar puţin (ce e prea mult strică) pentru a face o precizare: lumea a luat-o razna cu… nici nu îmi vine să îi pronunţ denumirea! Ei bine, cu gripa asta nouă, denumită şi porcină!

Mass media se hrănesc cu acest subiect, deschid televizorul: “încă două cazuri de AH1N1 depistate nush pe unde”, citesc ziarul: “Alţi doi copii îmbolnăviţi de….”, afişe, bannere, chestii, minuni împânzesc România! Spălaţi-vă pe mâini oameni buni, mutaţi spălătoria, şcoala, magazinul, benzinăria etc la voi acasă ca să nu fiţi nevoiţi să vă deplasaţi în acest mediu infectat cu gripă porcină!! Oamenii sunt panicaţi, manipulaţi că dacă nu se vaccinează mor! Nu au murit bunicii noştri sub stăpânire comunistă, mergeau pe câmp la arat şi se îmbolnăveau de temirice, nu beneficiau de servicii medicale (pentru că nu erau) şi cu toate astea stau la taclale cu bunicu’ care are plămânii mai sănătoşi decât ai mei!

Aşa că încetaţi fraţilor cu megahipersuper-fenomenul “porcină”! Vedeţi că a murit Gheorghe Dinică (Dumnezeu să îl ierte), mai schimbaţi subiectul!

P.s.: nu a murit de porcină!

Advertisements

6 Comments Add yours

 1. Eu nu as face vaccinul, iti spun sincer! E adevarat ca gripa este un pic mai agresiva, dar mai este vorba si de sistemele imunitare care sunt praf la multi dintre noi. Normal ca romanii (si nu numai).. hai sa spunem oamenii in general, sunt manipulati. Totul merge pe PROFIT!!!!!!!! Totul e afacere, in orice exista o afacere la baza si e trist faptul ca mai nou se realizeaza asta si pe sanatatea noastra! Nu suntem suficient de educati (si cand zic educati ma refeream la ideea de a fi informati; exista net; nu stii a-l folosi? Exista cel putin o persoana in familia ta care stie; ideea e ca avem acces la informatii mult mai usor). Suntem capabili de a decide singuri (sau ar trebui sa fim): ba o fi bine sau nu o fi bine? Noi luam mura in gura, tot ce ne zice domnul doctor, ca el e sfant si are facultate in spate si stie omul ce spune. Are experienta, le stie pe toate. Stie el ce e mai bun pentru tine. Stie pe dracu’! Oameni, buni, pe doctori nu ii intereseaza sanatatea voastra, ci starea lor de bine. Poate gresesc generalizand, dar in majoritatea cazurilor asa se intampla. Am vazut niste documentare referitoare la medicamente, modul lor de administrare, cantitatile industriale, cauzele asupra pacientilor si profitul celor ce ni le “baga pe gat”, pentru ca asa e bine. Este de-a dreptul trist ceea ce se intampla! Ne lasam condusi, fara a fi capabili sa spunem: “NU!” atunci cand noi consideram ca in loc de “DA!” trebuie “NU”. O facem pe sanatatea noastra!

  Like

  1. shotiutza says:

   Nici eu nu l-aş face Claudia!
   Mă interesasem zilele astea pe net şi am aflat că SUA a fost “infestată” prin ’76 cu aceeaşi gripă şi că guvernul atunci obligase naţiunea să se vaccineze. Rezultatul?
   4000 de americani au cerut pagube Statului totalizând 3.5 miliarde de dolari datorită a ceea ce s-a întâmplat în urma vaccinării. Două treimi din plângeri au fost pentru daune neurologice sau chiar moarte.
   😐

   Like

 2. Ah, si ce gripa porcina frate???? E gripa si atat! Vorba lu’ Mircea Badea: “Adu-mi mie un porc si acum ti-l pup in bot!”

  Like

 3. george says:

  tu ai plamanii mai slabi decat ai bunicului tau pentru ca fumezi;))

  Like

  1. shotiutza says:

   @george
   eşti prost informat George. Nu fumez şi nu am fumat vreodată 😉

   Like

 4. george says:

  siiiiiiiiiiiigur, yici asta ca iti citeste mamica blogul de acasa =))

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s