sunt defectă

Cărămidă cu cărămidă, bucăţică cu bucăţică, mi se pare că sunt făcută din greşeală peste greşeală. Mi-a dat Dumnezeu nişte ochi prea verzi, un nas puţin strâmb, întors spre stânga, mi-a aruncat nişte pistrui ba pe obraji, ba pe frunte. Nu m-a făcut brunetă, cum aş fi vrut, şi nici nu m-a dat înaltă. Mi-a lăţit şoldurile şi a exagerat când a conturat talia, i-a alunecat creionul taman când trasa curbele.
Caracter defect, nu m-a înzestrat nici cu răbdare, nici cu înţelepciune. Nu ştiu să pictez, nu pot cânta la vioară sau pian şi nici nu pot scrie un al doilea Decameron. Nu mă pot bucura de nimic îndeajuns încât să ţopăi de fericire. Înainte ţopăiam, peste tot şi oricând!
Poate că eram mai mică.. poate că iar mi-e dor să fiu legănată. Să ascult poveşti de adormit, să iau sirop pentru răceală şi nu pastile amare.
Poate că dacă eram perfectă, nu îmi mai era dor…

24 Comments Add yours

  1. bucovina1349 says:

    bine deci fata esti complexata da acum se pune accent pe exterior dar asa a fost si inainte,iti bagi pula ! eh asta e inbatranesti se mai pune un rid pe acolo pe aici si fain .deci TREZESTETE ;))

    Like

    1. bucovina1349 says:

      tpti sunt naspa si toti is ok. deci fain ar fi daca oameni ar arata toti la fel si ar fi goi =))))

      Like

  2. shotiutza says:

    @bucovina1349: păi aşa erau la început. cine i-a pus să mănânce mărul ăla afurisit? ;))

    Like

    1. bucovina1349 says:

      da dace esti tipa cu Biblia … pleca, mi sa facut deja pielea de gaina cand aud de religie si de comunism :)) unde cum ceee nuuu nuuuu

      Like

  3. off topic, de ce ai sters postul cu barbati?:-w
    am dat un raspuns prea bun? :)))

    Like

  4. shotiutza says:

    @Anticalofilul: ştii, se mai întâmplă câteodată ca, prin cuvinte să jigenşti pe cineva. Asta am făcut eu prin articolul ăla.. şi am hotărât să îl şterg.
    ai vrea tu să fi avut dreptate :))

    Like

  5. mai ai atatea de descoperit despre tine .. nu stii decat o mica parte din ceea ce iti place sau iti face tie placere sa faci. Fiecare are locul lui insa tindem uneori sa ne condamnam sau sa facem comparatii … cine ne place o face tocmai pentru ceea ce suntem noi nu doar pentru o simpla si banala imagine.

    Like

  6. Florin says:

    trebuie sa ne bucuram de ceea ce suntem si de ceea ce avem …
    suntem originali 🙂
    toti au calitati si defecte 🙂 nimeni nui perfect
    asa ca toti trebuie sa ne bucuram de viata 🙂

    Like

  7. Avramel says:

    vb mea… ma rog, nu e a mea dar o mai folosesc… Abia cand ma veti vedea in mormant veti realiza pe cine ati pierdut… asta ar putea fi valabila si la persoana I… 🙂

    Like

  8. mitologicul says:

    Patetism de adolescent, cand totul incepe cu “marea iubire” si se termina cu trezirea la realitate: implacabil timpul le vindeca pe toate. Peste o vreme ranile se vindeca, iar de la o varsta ne aducem aminte cu nostalgie de “prima iubire”, dar sigur nu si ULTIMA…
    Si apropo, incearca sa nu mai reactionezi asa dramatic la primul “hop”, incat sa publici pe blog si apoi sa stergi, remarci despre o persoana. Ii faci un mare rau si nu merita…Chiar nu cred ca si-a batut joc de tine si a vrut numai sa te faca sa plangi (citez: moahhhh) in 3 luni(de ce in 3 si nu in 2,1,4…?).Eu stiu ca intr-o relatie fiecare incearca sa-l inteleaga pe celalalt, ce poate si ce nu, ce-i place si ce nu, etc.
    Si la urma urmei dragoste cu sila nu se poate si nici o fata, daca nu vrea nu e “agatata”.
    Oricum nu e bine sa va faceti iluzii, viata este prea scurta, asa ca trebuie “savurata” din plin (if you see what i mean), pentru a nu avea regrete mai tarziu.
    P.S. Daca mai continuati relatia voastra si va mai certati, spalati-va rufele in privat nu in vazul si comentariile tuturor!

    Like

    1. shotiutza says:

      @Dan Mera: voi încerca să ţin cont de sfaturile dumneavoastră :”>

      Like

  9. daca tu esti defecta…. iar daca ai fi perfecta ai fi fandosita si nu te-as mai baga in seama; iar daca tu ai nasul stramb eu ma impusc

    Like

    1. shotiutza says:

      @Anticalofilul: pot să te împuşc eu? 😀

      Like

  10. Avramel says:

    ce rau sunteti, Domn’ Mera :))

    Like

  11. Marcel Pavel says:

    tzine minte k shi eu tot cu pistrui…oleak de ochi verzi….plus un spitir de gluma nedezvoltat….shi tzi-a placut de mine….:P…sau cel putzin asha a ramas impresia…

    Like

  12. Raluca M says:

    măi scumpilina, ne supărăm.
    adică eu te admiram pentru optimismul tău, poate aparent, pentru talentul tău de a binedispune şi tu… şi tu ce faci acum? inadmisibil! e un moment de rătăcire poetică, ştiu asta! :*

    Like

  13. De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! 😉

    Like

  14. munteanul22 says:

    Defecte sunt acestea care sunt tunate si retusate . . .
    Mie asa imi plac fetele, cu ochi verzi si pistrui . . .
    Gandeste-te doar ca esti speciala.
    Si sa stii ca sufeltul omului este valoros, nu invelisul . . .

    Like

  15. mitologicul says:

    Mai dar cand terminati cu patetismul asta de 2 lei? Wake Up!!! Life is short…
    http://subiectiva.blogspot.com/

    Like

  16. Moni * says:

    Si eu de ceva timp am inceput sa-mi observ fara sa vreau greselile si imperfectiunile. Si ma refer la cele care tin de caracter. De multe ori incep sa analizez cum ma comport in anumite situatii si de multe ori ma dezamagesc.
    Suntem facuti si din greseli.. nu putem fi perfecti, dar putem incerca sa ne corectam cat e posibil (cu o guma de sters) .

    Like

  17. dandelion says:

    ce inseamna “perfecta”?

    Like

  18. Mdea, nimeni nu-i perfect…. :))

    Like

  19. Vera says:

    probleme existentiale…

    Like

Leave a comment